У Кривому Розі на ринках з'явилося зникле через чуму свиней сало

Торгівці Кривого Рогу знову продають сало на місцевих ринках

У Кривому Розі на ринках з'явилося…

Про це повідомляє 0564, передає Depo.Дніпро.

Криворіжці могли купити сало за ціною від 35 грн і до 90 грн. Кілограм свинини можна купити від 55 грн до 80 грн. При цьому господині вийшли на ринок запастися "довгоочікуваним" продуктом.

"У неділю ще не було великого вибору, не всі встигли оформити необхідні для продажу свинини документи, - пояснили на ринку. - Понеділок - традиційно неринковий день, тому, по-суті, саме сьогодні можна було вибрати і купити улюблений продукт".

Як раніше повідомляв Depo.Дніпро, на Дніпропетровщині у Криворізькому районі через африканську чуму спалили 456 голів загальною вагою 36 тон. У Синельниківському районі – 15 голів, у Нікополі – 11 голів.

Сума відшкодування має скласти понад мільйон гривень. Втім, чи отримають підприємці гроші, поки невідомо. Середня вартість за одну знищену тварину мала б скласти 1333 гривні.

Нагадаємо, що у Кривому Розі і Нікополі підприємці влаштовували мітинги через неможливість торгувати м'ясом на ринках у той час, коли супермаркети тогівлю продовжували. У Кривому Розі люди перекрили дорогу і домоглися скорочення терміну карантину з 10 березня до 5 березня.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Дніпро

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme