У Клімкіна розповіли про затриманого в Мілані українського екс-дипломата

Затриманий в Італії колишній співробітник генконсульства України в Мілані Максим Нелін не є нині працівником дипломатичної служби

Про це повідомив Начальник управління консульського забезпечення МЗС України Василь Кирилич, передає Depo.ua з посиланням на Українську правду.

"Вказаний громадянин України не є працівником дипломатичної служби, він звільнився з Міністерства закордонних справ в липні 2011 року", - сказав він.

Кирилич розповів, що на початку лютого 2017 року цей громадянин України був затриманий компетентними органами Італії в Алессандрії за дорученням Національного бюро Інтерполу України у справі, що розглядається Печерським райсудом Києва.

"5 лютого 2017 року щодо зазначеного громадянина суд міст Алессандрія обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, а вже 15 лютого Апеляційний суд міста Турин змінив запобіжний захід на домашній арешт", - розповів Кирилич.

Він наголосив, що Нелін забезпечений адвокатом.

Нагадаємо, в Італії затрималиекс-співробітника генконсульства України в Мілані Максима Неліна за підозрою у незаконному заволодінні 233 тис. євро.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme