У Харкові школяр з ножем накинувся на товариша по чарці

Харківські правоохоронці затримали підлітка, який порізав чоловіка в під'їзді

Як повідомили Depo.Харків у відділі комунікації ГУ Національної поліції України в Харківській області, повідомлення про подію надійшло до відділу поліції о 22:40 від очевидця. Чоловік повідомив, що до нього додому попросився чоловік із порізаною ногою. На вулицю Зубарєва негайно виїхала слідчо-оперативна група та медики.

Потерпілий, 18-річний мешканець Індустріального району, був госпіталізований до Харківської міської лікарні № 25. Стан його здоров'я наразі задовільний.

За підозрою у скоєнні даного злочину був затриманий 14-річний місцевий мешканець. Слідством було встановлено, що хлопець разом із потерпілим у під'їзді розпивали спиртні напої. На ґрунті неприязних відносин школяр наніс парубку удар ножем у стегно, після чого пішов додому.

Відомості про дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (тяжкі тілесні ушкодження) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 8 років позбавлення волі. Речовий доказ, ніж, вилучено. Слідство триває.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme