UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У чеському зоопарку діти насмерть забили камінням рожевого фламінго

Троє малолітніх дітей до смерті забили камінням і ногами рожевого фламінго в зоопарку в Чехії

У чеському зоопарку діти насмерть забили…

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на Daily Mail.

За інформацією видання, хлопчики віком п'ять, шість і вісім років перелізли через огорожу і атакували зграю фламінго в зоопарку міста Йіглава. Спочатку вони кидали у птахів камінням, а потім почали бити їх ногами.

У результаті одна із самок фламінго, якій було 16 років, загинула, а ще одна отримала травми. Загибла птиця пережила в 2002 році повінь в Празі, коли жила в місцевому зоопарку. Зазвичай фламінго живуть до 30-40 років.

Після нападу діти намагалися сховатися в найближчому лісі, але їх швидко відшукали по яскравому одягу. Двоє зловмисників були затримані співробітниками зоопарку і поліцейськими, третьому вдалося втекти.

Затримані діти не висловили жодного жалю з приводу події. Швидше за все, матеріальні претензії будуть тепер висунуті їх батькам. Вартість одного фламінго становить приблизно 2000 євро.

Представники зоопарку попросили відвідувачів звертати особливу увагу на випадки жорстокого поводження з тваринами. Зоопарк Йіглави працює за принципом "без кліток" і є домом для приблизно двохсот видів рідкісних звірів і птахів.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme