Гопники грабують п'яних киян прямісінько у трамваях

Киянам потрібно бути дуже обережними, адже у столиці побільшало пограбувань

Про це повідомляє Depo.Київ з посиланням на прес-службу поліції Києва.

Зокрема, після сьомої години вечора на вулиці Празькій дільничні офіцери поліції примітили, що молодик із жінкою вештається поряд із кафе, а потім, коли із закладу вийшов чоловік напідпитку, попрямували слідом за ним.

Згодом вони разом зайшли у трамвай, а там зловмисник накинувся на сп'янілого потерпілого із кулаками, відібрав сумку із двома мобільними телефонами і перед зачиненням дверей вибіг на вулицю.

Офіцери поліції втрутилися у ситуацію та затримали підозрілих осіб: 21-річного чоловіка та 40-річну жінку доставили до управління поліції. Потерпілому повідомили, що його телефони повернуть після проведення слідчих дій.

Під час поверхневого огляду у затриманого вилучили 9 карток мобільного зв'язку із різних телефонів.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Кримінальне провадження розслідується за ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Молодик спочатку назвався чужим ім'ям, але згодом правоохоронці встановили його анкетні дані, а також те, що він знаходиться під слідством щодо скоєного пограбування в іншому районі столиці.

Його затримали у рамках ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу. Жінку відпустили під особисте зобов'язання.

Всі новини Києва читайте на Depo.Київ

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme