UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

"Сбербанк" обмежив в Україні зняття готівки

Українська "дочка""Сбербанку" Росії вводить обмеження на зняття готівкових коштів в розмірі 30 тис. грн або еквівалент цієї суми в іноземній валюті через каси банку на добу на одного клієнта

Тимчасові обмеження викликані порушенням графіків інкасації відділень/банкоматів філіальної мережі банку, передає Depo.ua з посиланням на прес-службу фінустанови.

"У зв'язку з неправомірними діями третіх осіб щодо блокування головного офісу Ощадбанку, заподіяння фізичної шкоди банкоматів банку, що спричинило за собою порушення графіків інкасації відділень/банкоматів філіальної мережі банку, повідомляємо вам про встановлення з 15 березня 2017 року часових лімітів на видачу готівкових коштів з поточних рахунків фізичних осіб в каси банку у розмірі 30 тис. грн. (екв. в інших валютах) в добу на одного клієнта", - свідчить повідомлення.

При цьому наголошується, що депозитні сертифікати видаються в рамках законодавства без обмежень через касу банку. Строкові вклади фізосіб видаються без застосування комісії за зняття готівки, однак обсяг видачі коштів дорівнює встановленим тимчасового ліміту за зняття готівкових коштів з поточних рахунків.

Нагадаємо, 13 березня у Києві на вулиці Володимирській активісти Національного корпусу "Азов" замурували відділення "Сбербанку Росії".

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme