Росія відновила експорт дизпалива в Україну

"Роснефть" оформила всі необхідні документи, і поставки вдновилися

Про це повідоми радник президента "Трансфнафти", прес-секретар Ігор Дьомін, передає Depo.ua з посиланням на "Интерфакс".

"З урахуванням проведенння української політики щодо південно-східних районів Донбасу регулювання таких поставок здійснюється ФСТЕК Росії в рамках Федерального закону" Про експортний контроль "з метою недопущення їх використання для потреб збройних сил і воєнізованих формувань", - відзначали у відомстві.

У прес-службі міністерства енергетики Росії заявили, що "у Росії відсутні міжурядові угоди щодо поставок нафтопродуктів в Угорщину і Україну, поставки дизельного палива в зазначених напрямках здійснюються господарюючими суб'єктами виходячи з економічної доцільності, відповідно говорити про припинення поставок Росією некоректно".

У той же час у відомстві додали, що за даними ПАТ "Транснафти", поставки були припинені 8 лютого 2017 року "в зв'язку з переукладанням контрактів на експорт нафтопродуктів".

Нагадаємо, що раніше Росія призупинила трубопровідні поставки дизельного палива в Україну. За даними "Транснафти", поставки були припинені 8 лютого 2017 року "у зв'язку з переукладанням контрактів на експорт нафтопродуктів".

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme