Порошенко анонсував проект закону про відновлення цілісності України

Президент України Петро Порошенко ініціював ухвалення закону про відновлення територіальної цілісності України

Про це він заявив під час засідання Ради національної безпеки і оборони України, передає Depo.ua.

Таку пропозицію Порошенко висунув після того, як розкритикував законопроект про окуповані території, який, на його думку, сприятиме легалізації захоплення цих районів.

"Тільки уявіть собі інші наслідки такої законодавчої ініціативи. Подібний закон зруйнує Мінський процес. Поховає міжнародні санкції проти Російської Федерації, оскільки вони прив'язані до Мінська. Місія ОБСЄ піде з Донбасу. Ми залишимося сам на сам з агресором на фоні неминучої ескалації військових дій. Тому ми будемо пропонувати інший закон, який відповідає національним інтересам України - закон про відновлення територіальної цілісності нашої держави", - заявив Порошенко.

Нагадаємо, що законопроект про окуповані території сьогодні мав розглянути профільний комітет парламенту. Його вимагають ухвалити ті, хто підтримує так звану блокаду Донбасу.

Сьогодні, 15 березня зранку на РНБО ухвалені жорсткі рішення про перекриття транспортного сполучення з окупованим Донбасом, поки під юристдикцію України не повернуться наявні там підприємства.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme