UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Поліцейські спіймали у Лохвиці двох родичів-крадіїв

Двоє чоловіків 22-х та 23-х років обікрали квартиру і намагалися вдертися до ювелірного магазину

Поліцейські спіймали у Лохвиці двох роди…

Правоохоронці Лохвицького відділу поліції затримали за крадіжки двох раніше судимих чоловіків, повідомляє Depo.Полтава з посиланням на прес-службу обласної поліції.

"Проведеними першочерговими оперативно-пошуковими заходами поліцейські встановили осіб, які причетні до скоєного. Ними виявилися неодноразово судимі жителі Великобагачанського району, один з яких перебував у розшуку за скоєння майнових злочинів. Наразі чоловіків затримано, вони дають покази слідчим", - повідомив керівник Лохвицького відділу поліції Максим Романенко.

Правоохоронці також встановили, що чоловіки, орендуючи квартиру для проживання у місті Лохвиця, викрали звідти камеру відеоспостереження, штатив до фотоапарата, DVD-програвач, бездротові навушники та акустичну систему. Після чого здали всі речі в місцевий ломбард, а отримані кошти витратили на власні потреби.

Цього ж дня, увечері, прийшли до ювелірного магазину та почали руйнувати ломами задню стіну магазину, звідки хотіли викрасти ювелірні вироби. Коли спрацювала сигналізація - втекли з місця події. Наступного дня орендарі квартири намагалися викрасти особисті речі господаря, але були затримані поліцейськими.

Речові докази вилучено та направлено на експертизу.

За всіма фактами відкрито кримінальні провадження за частиною 3 статті 15 частини 2 статті 185 та частини 2 статті 185 Кримінального Кодексу України (крадіжка та замах на крадіжку). За скоєне зловмисникам загрожує покарання у вигляді обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme