Поліцейські про конфлікт з Парасюком на блокпосту: Погрожував вирізати наші сім'ї (ВІДЕО)

Правоохоронці Донеччини розповіли подробиці конфлікту з народним депутатом Володимиром Парасюком на блокпосту під Краматорськом

Відео розповіді опублікував на своїй сторінці у Facebook голова поліції Донеччини В'ячеслав Аброськін, передає Depo.Донбас.

"Погрожували вирізати сім'ї співробітників поліції, які перебували на блокпосту", ображали і принижували поліцейських, "ви всі донецькі сепаратисти" - так правоохоронці розповідають про "спілкуванні" з Парасюком.

Аброськін зазначив, що за вчорашнім інцидентом - напад на поліцейських під керівництвом народного депутата України, слідчим управлінням ГУНП в Донецькій області під процесуальним керівництвом прокуратури Донецької області відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 "Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу" Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, у вівторок увечері на дорозі між Костянтинівкою і Краматорськом поліція затримала колону активістів "блокади Донбасу", зробивши попереджувальні постріли в повітря. У поліції зазначили, що це саме та автоколона, яка прорвалася через блокпост біля Слов'янська. Серед "блокадників" був і нардеп Володимир Парасюк.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme