Осередок "русского мира" у Львові остаточно програв судову тяганину області

Російський культурний центр таки виселять із будівлі, яку він займав багато років. Центр програв апеляцію у справі про виселення із комунальних приміщень Львівської облради

Про це "Укрінформу" повідомили в прес-службі облради, передає Depo.ua.

"Апеляційним господарським судом прийнято рішення про виселення Російського культурного центру із приміщення на вулиці Короленка, 1а. Наступний крок – до роботи приступить виконавча служба", – зазначив заступник голови облради Володимир Гірняк.

Як повідомлялося, у грудні 2016 року Господарський суд Львівської області зобов'язав Російський культурний центр звільнити приміщення на вул. Короленка, 1а. Після цього "Російське товариство імені Пушкіна" подало апеляцію на це рішення і тепер програло її.

Рішення виселити Російський культурний центр із комунальних приміщень облради депутати ЛОР прийняли під час сесії 25 жовтня. Тоді ж обранці визначили, що споруду повернуть у власність комунальної установи "Нерухомість і майно", відремонтують і після цього здадуть в оренду волонтерським організаціям. Тут також планується створити музей Революції Гідності.

Нагадаємо, що в грудні СБУ зайнялася ще й газетою, яку випускав цей центр, на предмет розпалювання міжнаціональної ворожнечі.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme