На Харківщині чоловік вбив приятеля та викликав поліцію

Житель Харківської області був затриманий за скоєння вбивства

Як повідомили Depo.Харків у відділі комунікації ГУ Національної поліції України в Харківській області, 14 березня об 11:30 на номер "102" надійшло повідомлення від 40-річного мешканця села Сулигівка Ізюмського району про те, що в житловому будинку він виявив тіло 29-річного знайомого.

На місце події направили слідчо-оперативну групу у повному складі. Згідно з довідкою експертів, смерть чоловіка наступила внаслідок внутрішньої кровотечі, спричиненої тілесними ушкодженнями.

Оперативники почали встановлювати обставини смерті власника будинку та ймовірних свідків події.

Правоохоронці опитали 40-річного чоловіка, який повідомив про знахідку та встановили, що він та ще один чоловік були в гостях у 29-річного знайомого, розпивали алкоголь. Раптом між ним та власником житла виникла сварка, і підозрюваний декілька разів вдарив опонента по тулубу. Постраждалий втратив свідомість, гості поклали його на ліжко та пішли. Через годину 40-річний чоловік повернувся до будинку свого знайомого та виявив його без ознак життя.

У скоєному житель Сулигівки повністю зізнався.

Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme