UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Міжгірщину відвідує понад 350 тисяч туристів у рік

Міжгірський район на Закарпатті - один із наймальовничіших

Міжгірщину відвідує понад 350 тисяч тури…

Міжгірщину відвідує понад 350-400 тисяч туристів. Частина – гості зі Сходу та Центру України, частина – з-за кордону, повідомили Depo.Закарпаття у прес-службі Закарпатського лісового господарства.

На Міжгірщині чудове все: привітні люди, смачна їжа, ліси, заповідні території, мальовничі краєвиди, джерела, стародавні села у горах.

Люди, які приїжджають сюди, обов'язково хочуть відвідати й скупатися в одному з величних водоспадів "Шипот", побачити Музей історії залізниці "Колочавська вузькоколійка" та, звісо ж, озеро Синевир.

Крім того, на території краю є унікальний Національний природній парк "Синевир", при якому облаштували єдиний в Україні реабілітаційний центр для бурих ведмедів. Подивитися на ведмежат приїжджають і ті, хто живе далеко від Карпат, та й ті, хто мешкає у сусідньому районі. Цікавим було б для туристів і спостереження за оленями, лисицями, фореллю, яка пливе на нерест, – теоретично це можливо. Лісівникам просто з кожним роком треба більше вкладати сил і коштів у розвиток туризму та рекреації, облаштування туристичних будиночків та оглядових майданчиків. Щільність лісових мешканців у цих місцинах достатньо багата.

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme