Львівський депутат-хабарник отримав лише умовне покарання

Апеляційним судом Львівської області скасовано виправдувальний вирок Шевченківського районного суду Львова

Як повідомляє Depo.Львів, за результатами розгляду апеляційної скарги прокурора, апеляційним судом Львівської області скасовано виправдувальний вирок Шевченківського районного суду м. Львова від 04.03.2016 стосовно депутата однієї з селищних рад Кам'янка-Бузького району Львівської області.

Останнього обвинувачено в тому, що він шляхом неодноразових розмов з особою підбурив його до дачі неправомірної вигоди службовим особам органів державної влади та місцевого самоврядування Кам'янка-Бузького району Львівської області, а також службовим особам Держземагенства у Львівській області за прийняття рішення про виділення 6 га земель Запитівської селищної ради, а також подальше змінення цільового призначення даних земель та оформлення на них необхідної правовстановлюючої документації.

Дії посадовця кваліфіковано за ч.4 ст.27 (підбурювання до вчинення злочину), ч.4 ст.369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) КК України.

Прокурор в суді обґрунтовано довів вину вказаного депутата, відтак його засуджено до покарання у виді 4 років позбавлення волі, та на підставі ст.75 КК України звільнено від відбування покарання з випробуванням з іспитовим строком 3 роки.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme