Хто на O.Torvald: Польська білявка, яка позує голою і турбується про тварин

На міжнародному пісенному конкурсі Євробачення-2017, який пройде у Києві, Польщу представить 30-річна співачка Кася Мос

Хто на O.Torvald: Польська білявка, яка…

Depo.ua продовжує цикл публікацій про виконавців, які складуть конкуренцію українському гурту O.Torvald на Євробаченні.

Отже, Польща делегує на конкурс співачку Касю Мос, можливість познайомитися з якою в українців вже була - дівчина приїжджала у Київ, аби виступити на фіналі нацвідбору. Співачка з'явиться на сцені з композицією Flashlight. Розповіла, що українська столиця припала їй до душі, і наразі у планах - повернутися у Київ вже після Євробачення, погуляти містом і роздивитися усі пам'ятки та цікавинки.

Кася народилася у музичній родині - тато дерегував оркестром, а мати грала на альті. Доньку вирішили теж долучити до музики і віддали у музичну школу, де майбутня зірка навчилася грати на фортепіано і віолончелі. А вже у п'ятнадцять років замислилася про кар'єру співачки і почала брати уроки вокалу.

Також дівчина грала у театрі і знімалася в рекламі. Зокрема, зіграла головну роль у ролику для страхової компанії.

Вперше у радіоефіри Кася увірвалася у 2005 році з композицією I wanna know. А у 2006-му дівчина взяла з нею участь у польському нацвідборі Євробачення. Щоправда, посіла лише 10 місце з 15 конкурсантів.

Наразі у порфоліо дівчини один альбом Inspiration, виданий у 2015-му.

Наразі під час підготовки до Євробачення дівчина тримається доволі впевнено, хоча і стверджує, що шанс представляти свою країну для конкурсі для неї - приємна несподіванка.

Усвоєму виступі полячка вбачає, в тому числі, гуманістичну місію - можливість вкотре донести до людей важливу думку.

"Моя пісня - про те, що кожен з нас неповторний. І якщо берегти цю унікальність, ми можемо зробити цей світ кращим. Навіть якщо нам намагаються щось нав'язати, варто залишатися собою. Звісно, якщо це не шкодить іншим", - прокоментувала співачка OGAE Ukraine.

За її словами, пісня також присвячена людям, які активно допомагають тваринам і піклуються про них.

При цьому сама Кася теж далеко не байдужа до долі бездомних собак.

Зокрема, в її Instagram - купа світлин і постів, в яких дівчина хизується своїми домашніми улюбленцями, закликає підписників забрати собі бездомного цуцика або підтримати протест проти жорстокості.

Темі захисту тварин присвячене і інтерв'ю співачки для Playboy. На деяких спокусливих світлинах дівчина позує разом з тваринами.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme