Донеччани шоковані пограбуванням "Донбас-Палас": Це 1917 рік, виносять все

Донеччани повідомляють про пограбування готелю "Донбас-Палас", який потрапив у перелік підприємств, на яких "ДНР" ввела "зовнішнє управління"

Донеччани шоковані пограбуванням "Донбас…

Про це повідомила ріелтор, колишня донеччанка Олена Маленкова, передає Depo.Донбас.

Вон процитувала слова 65-річного мешканця окупованого Донецька: "Я не можу на це дивитися. Підігнали вантажівки до Донбас-Палас" і виносять все! Посуд, штори, барні стійки, дзеркала, ліжка, рушники... Грабують все! Донбас-Арена світиться вогнями щоночі - йде розграбування! Це 1917й рік".

Нагадаємо, так зване "зовнішнє управління" в "ДНР" ввели на 40-ка підприємствах з українською реєстрацією. Більшість з них належать олігарху Ринату Ахметову.

Довідка: елітний п'ятизірковий готель "Донбас Палас" було відкрито 15 травня 2004 року.

Готельний комплекс складає 129 номерів, трьох ресторанів, конференц-залів, також існують представницький поверх на якому розташовано 20 президентських номерів, в купольної частини знаходиться двоповерховий королівський номер.

Дизайн інтер'єрів виконав Джон Твіді. Всі номери в готелі не схожі один на інший - вони різні за конфігурацією і мають багато відмінностей, але при цьому існує видимість єдиного стандарту. Оформлення інтер'єрів тривало дев'ять місяців.

Для обслуговування клієнтів в готелі було 400 службовців.

Готель входить в готельний бізнес Групи ЕСТА. Власниками готелю є "Систем Кепітал Менеджмент" (94% акцій) і футбольний клуб "Шахтар" (6% акцій).

У 2005 році на конкурсі World Travel Awards "Донбас Палас" був визнаний провідним готелем України.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme