UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Для краматорського сміттєзвалища закуплять техніку на 20 млн грн

Донецький регіональний центр поводження з відходами розпочав процедуру закупівлі техніки для звалища та баків для сміття

Про це свідчать оголошення, що розміщено у системі ProZorro, повідомляє кореспондент Depo.Донбас

Перше з них передбачає закупівлю спецтранспорту. За 4,8 мільйонів гривень планується придбати автонавантажувач з дизельним двигуном. Ще 10,5 мільйонів гривень планується витратити на автомобіль типу мультиліфт з системою змінних кузовів. 4,4 мільйонів гривень планується витратити на купівлю гусеничного екскаватору. Пропозиції щодо цього тендеру будуть прийматися до 14 квітня. Поки що жодного бажаючого взяти участь в тендері немає. Але потенційні постачальники активно ставлять запитання відповідати на які організатори тендера не поспішають.

Крім того, центр збирається придбати 30 спеціальних контейнерів для сміття, які можна використовувати за автомобілями системи мультиліфт. Вартість цієї закупівлі становить 1,5 мільйона гривень. Аукціон по цьому лоту пройде 13 квітня. Але поки-що бажаючих брати участь немає.

Комунальне підприємство "Донецький регіональний центр поводження з відходами" є обласним підприємством, яке обслуговує сміттєзвалище поблизу Краматорська. Втім більшість міст віддають перевагу власним звалищам. Пов'язано це з тим, що вартість розміщення сміття на сучасному полігоні значно дорожче ніж на муніципальних. Крім того, йому належить лінія з сортування сміття, в оновлення якої у минулому році вклали майже 2 мільйона гривень, проте лінія так й не запрацювала.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme