Аваков нагородив поліцейських, які билися з Парасюком

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков нагородив поліцейських, які намагалися завадити учасникам "блокади Донбасу" прорватися через лінію розмежування

Про це Аваков повідомив у Twitter, передає Depo.ua.

"За гідне виконання служби і вірність принципу рівності перед законом, моїм наказом нагороджені співробітники ГУ Нацполіції Донецької області", – написав міністр.

Проте Аваков не уточнив імен нагороджених і тип нагороди.

Нагадаємо, 14 березня у Слов'янську на блокпосту близько 19:00 стався конфлікт між правоохоронцями за участю нардепа від "Самопомочі" Володимира Парасюка і прихильників блокади. В результаті конфлікту сім співробітників поліції опинилися в лікарні з травмами різного ступеня тяжкості.

Поліція звернулася до Генпрокуратури з проханням дати оцінку діям Парасюка.

За цим фактом слідче управлінням ГУНП у Донецькій області відкрило кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Сьогодні нардепи трьох фракцій влаштували у Верховній Раді демарш проти дій Парасюка з вимогою надати слово поліцейським, які брали участь у вчорашніх подіях в Слов'янську. Згодом поліцейські розповіли свою версію сутички з Парасюком.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme