Активісти знову прийшли у Львівську ОДА

Синютка не зміг зустрітись із активістами, оскільки перебував у Києві

Уночі 15 березня група активістів та учасників акції протесту біля Львівської ОДА зустрілася із першим заступником керівника області Ростиславом Замлинським. Про це пише Depo.Львів з посиланням на Форпост.

Під час зустрічі, на якій також присутнє керівництво поліції, оговорюється ситуація із затриманням сьогодні біля Слов'янська учасників блокади торгівлі з окупованими територіями.

Голова ОДА Олег Синютка на зустрічі не присутній, оскільки, як твердять в ОДА, виїхав до Києва.

Нагадаємо, вночі 15 березня невелика кількість представників Штабу блокади та громадської приймальні народного депутата Володимира Парасюка запалили кілька шин біля Львівської ОДА.

Протестувальники вимагають звільнення учасників блокади, затриманих учора після сутички біля Слов'янська між силовиками і групою блокувальників на чолі з Парасюком.

Незадовго до початку акції під ОДА, громадська приймальня Володимира Парасюка розповсюдила прес-реліз, в якому "слов'янський конфлікт" названо "спланованою провокацією силових структур Донецької області".

Нагадаємо, що минулої ночі активісти вже проводили в ОДА зустріч із Олегом Синюткою та керівниками силових відомств, під час якої обговорювалася ситуація із затриманням учасників блокади.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme