Януковича в суді звинувачуватиме одноліток України, – Луценко

Інтереси України в суді проти екс-президента Віктор Януковича представлятиме прокурор, який є маже одноліток незалежної України

Про це під час брифінгу заявив генеральний прокурор України Юрій Луценко, передає Depo.ua.

"Прокурор Руслан Кравченко – сьогодні йому виповнюється 27 років. Це майже одноліток Української держави. І для мене важливо, що саме він буде честь держави в суді, проти того, кого ми в державній зраді, Віктор Януковича", - зазначив генпрокурор.

Нагадаємо, що, сьогодні, 14 березня, адвокати Януковича відмовилися брати обвинувальний акт про його державну зраду. На думку захисту президента-втікача, після отримання Генпрокуратурою України від Генпрокуратури Російської Федерації офіційного підтвердження адреси проживання Віктора Януковича та згоди сприяти у вчиненні всіх необхідних процесуальних дій, у ГПУ немає підстав застосовувати заочного досудового розслідування. Однак 12 березня заявили, що Генпрокуратура Росії повідомила українській прокуратурі неправдиву ростовську адресу проживання екс-президента Віктора Януковича. За даними ГПУ, там розташовані складські приміщення. 14 березня адвокати відповіли, що адреса справжня і їхній підзахисний живе не на складі.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme