UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Миколаєві військовий заступився за дівчину і отримав ножові поранення

У поліцію надійшло повідомлення з медичного закладу про госпіталізацію з ножовими пораненнями тулуба 29-річного військовослужбовця

У Миколаєві військовий заступився за дів…

Як передає Depo.Миколаїв з посиланням на відділ комунікації поліції в Миколаївській області, військового в Миколаєві поранили ножем в ході п'яної бійки.

З'ясувалося, що травми чоловік отримав в квартирі по пр. Героїв України, куди його запросила дівчина. Із супутницею постраждалий познайомився напередодні в одному з розважальних закладів міста і нова знайома запропонувала продовжити відпочинок вдома у її товариша, приєднавшись до компанії чоловіків. Вже наступного дня під час спільного розпивання спиртних напоїв між військовим та одним із гостей виник конфлікт через те, що нетверезий чоловік почав ображати подругу потерпілого. Військовий заступився за дівчину, отримавши у відповідь ножові поранення.

29-річний зловмисник з місця події втік, але через декілька годин був затриманий оперативниками Центрального району.

Правопорушник затриманий у порядку ст.208 КПК України, йому оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.121 КК України "Умисне тяжке тілесне ушкодження", що карається позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років. Відносно зловмисника судом обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme