UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Вілкул намагається дискредитувати Томчук, аби врятувати себе і батька від тюрми

Після арешту очільника ДФС України Романа Насірова у низці дніпропетровських ЗМІ, близьких до родини Вілкулів та "Опозиційного блоку", а потім і на окремих загальноукраїнських ресурсах з'явилися матеріали з нападками на адресу в.о. голови Дніпропетровської обласної ДФС Оксани Томчук

Про це повідомляє "Дніпроград", передає Depo.Дніпро.

У матеріалах, які мають всі ознаки замовних, відкрито закидається Томчук готуватись до затримання, посилаючись на долю безпосереднього керівника Насірова. Томчук підозрюють у незаконних діях за вказівкою Насірова, у участі у деяких епізодах по "справі Онищенка", яку розслідує НАБУ.

Слід зазначити, що Томчук приступила до виконання обов'язків очільниці Дніпропетровської ДФС пізніше, ніж відбувались дії, які розслідують детективи НАБУ. А саме - з серпня 2016 року. Водночас, як випливає з офіційного документу, експерти НАБУ цікавляться діяльністю ДФС із січня 2013 по червень 2016 року, коли очільником Дніпропетровської ДФС був Василь Андрухів.

Нагадаємо, у п'ятницю, 10 березня, у трьох обласних управління Державної фіскальної служби відбулися обшуки в рамках кримінального провадження щодо голови ДФС Насірова.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Дніпро

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme