В Одесі відтепер діятиме два "Автомайдани"

В Одесі з місцевої організації "Автомайдан" був вигнаний керівник організації Євгеній Резвушкін за нібито боротьбу проти патріотів

В Одесі відтепер діятиме два "Автомайдан…

Як передає Depo.Одеса, 13 березня лідери Всеукраїнського об'єднання "Автомайдан" представили главу одеського осередку громадського руху, яким став активіст Віталій Устименко.

"Замість учасника силових акцій проти місцевих патріотів Євгенія Резвушкіна, організацію очолив відомий задовго до "Революції Гідності" одеський патріот Віталій Устименко", – зазначили в ВО "Автомайдан".

З відповідною заявою виступили керівники Всеукраїнського руху "Автомайдан" Олексій Гриценко і Сергій Хаджинов.

Сам Резвушкін по завіреннях лідерів Автомайдану потрапив в "чорний список" саме за роботу на мера Труханова і розгін патріотичного Майдану в Одесі.

Сам Резвушкін заявил, что кияни не мають права змінюваті керівництво Опис громадської організації "Автомайдан Одеса".

"Одеський обласний відокремлений підрозділ ГО "Всеукраїнське об'єднання "Автомайдан" в особі Устименко, Хаджинова і Гриценко, не має до нас ніякого відношення...", - зазначають в прес-службі громадської організації "Автомайдан Одеса".

Таким чином, в Одесі віддепер буде існувати два "Автомайдани".

Нагадаємо, що в минулому році "автомайданівці" Резвушкіна "засвітилися" під час знесення наметового містечка "Антитруханівського майдану" перед міськрадою Одеси. Пізніше у Труханова виділили велике приміщення для "Автомайдана".

Через кілька місяців під офісом організації в автівку лідера "Автомайдану Одеси" кинули "коктейль Молотова".

Всі новини Одеси читайте на Depo.Одеса

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme