UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Миколаєві жінка вигадала, що її та дитину викрав інтернет-знайомий

Миколаївська поліція отримала повідомлення про те, що в одній з квартир по вулиці Ясна Поляна знаходиться жінка, яку разом з дитиною нібито викрав та силоміць утримує невідомий чоловік 

Про це повідомляє Depo.Запоріжжя із посиланням на прес-службу поліції.

За вказаною адресою прибули патрульні та слідчо-оперативна група. У квартирі були її власниця, 29-річна жителька Миколаєва, та нібито викрадені 25-річна жінка з Кіровоградської області з п'ятирічною донькою.

Жителька Кіровоградщини розповіла, що її силоміць привіз чоловік, з яким вона кілька місяців тому познайомилась через інтернет. Він, зі слів "полонянки", дізнався її адресу в рідному місті та приїхав вмовляти, аби вона відправилася до нього та жила з ним, оскільки він сильно її кохає. Почувши відмову, залицяльник дістав з кишені пістолет, став погрожувати жінці з дитиною, посадив їху машину та привіз до Миколаєва. Заявниця додала, що більше нічого не пам'ятає.

Даний факт було внесено до Єдиного реєстру з попередньою кваліфікацією за ч.2 ст.146 КК України "Незаконне позбавлення волі або викрадення людини".

Доставивши жінку з дитиною до райвідділу, поліцейські помітили, що вона помітно нервує та плутається у свідченнях. З'ясувалось, що вони вже кілька днів перебувають у розшуку на Кіровоградині як безвісти зниклі. Заява до поліції надійшла від матері біглянки, в якій вона зазначила, що її донька разом з онукою пішли гуляти на дитячий майданчик, але додому так і не повернулися.

Врешті решт з'ясувалося, що жінка з донькою добровільно поїхала до Миколаєва у супроводі інтернет-знайомого. Однак той, не пояснюючи причини, невдові зник і більше не з'являвся. Після цього жінка і вигадала історію про викрадення.

Тривають слідчі дії, встановлюється місцезнаходження чоловіка. Жінка з дитиною вже знаходяться на Кіровоградщині.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme