UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Мелітополі прокурор вимагає взяти під варту водія, який насмерть збив дружину-депутатку

Прокуратура готує апеляцію на рішення суду, який дозволив відпустити підозрюваного у скоєнні смертельного ДТП з-під варти

У Мелітополі прокурор вимагає взяти під…

Про це повідомляє портал Depo.Запоріжжя з посиланням на "0619".

Процесуальний прокурор не згоден із запобіжним заходом, який облав суд 46-річному чоловікові, що скоїв смертельний наїзд на авто на свою дружину-депутатку. Водія, якого протримали під вартою два дні, відпустили на поруки, тепер прокуратура готується оскаржити рішення у суді та вимагає арешту для підозрюваного.

Нагадаємо, чоловік на автомобілі Chevrolet збив 8 березня 48-річну дружину, коли здавав назад, від отриманих травм жінка померла на місці.

Як писав портал Depo.Запоріжжя, загибла виявилася депутатом Приазовського районного ради. Слідчим Приазовського відділення поліції внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань і розпочато досудове розслідування за ознаками ч. 2 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Минулої суботи відбувся похорон загиблої жінки. Односельці і друзі проводили жінку в останню путь, біля Приазовського ДК організували церемонію прощання.

Всі новини Запоріжжя сьогодні читайте на Depo.Запоріжжя

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme