Творець Спанч Боба зізнався, що невиліковно хворий

55-річний творець легендарного персонажа Губка Боб Квадратні Штани Стівен Хілленберг розповів шанувальникам про свою хворобу

Творець Спанч Боба зізнався, що невиліко…

Лікарі недавно поставили мультиплікатору невтішний діагноз - "бічний аміотрофічний склероз", який призводить до поступового руйнування клітин мозку, передає Depo.ua з посиланням на Life.

55-річний американський аніматор і творець легендарного персонажа Губка Боб Квадратні Штани Стівен Хілленберг розповів, що лікарі поставили йому діагноз "бічний аміотрофічний склероз".

Я хотів, щоб люди дізналися про мою хворобу від мене. Я буду продовжувати роботу над SpongeBob SquarePants до тих пір, поки у мене будуть сили на це. Моя сім'я і я особисто дуже вдячні всім за підтримку

Джерело, близьке до сім'ї Хілленберг, розповіло, що Стів дізнався про діагноз недавно. І поки хвороба знаходиться в початковій стадії.

Бічний аміотрофічний склероз - досить рідкісне, повільно прогресуюче і невиліковне захворювання. Під час розвитку хвороби відбувається руйнування центральної нервової системи, при якому відбувається ураження клітин головного і спинного мозку. Це призводить до паралічу і подальшої атрофії м'язів. На пізніх стадіях відбувається відмова дихальної мускулатури або смерть настає від інфекції дихальних шляхів.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme