UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Стало відомо, коли в запорізьких школах пролунає останній дзвоник

Свято Останнього дзвоника в школах області заплановано на 26 травня

Стало відомо, коли в запорізьких школах…

Про це порталу Depo.Запоріжжяповідомили у Департаменті освіти і науки ЗОДА.

У загальноосвітніх навчальних закладах області заняття завершаться у день, визначений самим навчальним закладом. Утім, Департамент пропонує провести свято Останнього дзвоника у всіх загальноосвітніх навчальних закладах у єдиний день - 26 травня.

Документи про повну загальну середню освіту випускникам 11-х класів вручатимуть на урочистих зборах після оголошення результатів ЗНО - після 19 червня. Документи про базову освіту вручать учням, які закінчили дев'ятий клас, у терміни, визначені навчальними закладами, після завершення державної підсумкової атестації (ДПА).

В одинадцятикласників ДПА розпочнеться 23 травня обов'язковим складанням української мови у формі зовнішнього незалежного оцінювання, 31 травня та 2 червня випускники складатимуть математику чи історію України - за вибором учнів, а також третій предмет за вибором. Усі державні підсумкові атестації проводяться у формі зовнішнього незалежного оцінювання.

У четвертих класах державна підсумкова атестація проводиться з української мови, читання та математики у терміни, визначені закладом. При цьому в початковій школі державна підсумкова атестація - це звичайна контрольна робота, яка проводиться для того, щоб оцінити рівень навчальних досягнень дітей, зазначили в Департаменті освіти.

Всі новини Запоріжжя сьогодні читайте на Depo.Запоріжжя

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme