UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Скасування Obamacare: У США підрахували, скільки людей залишаться без медстраховки

14 млн американців втратять медичну страховку наступного року, якщо республіканці скасують Закон про реформу медичного і соціального страхування (відомий як Obamacare)

Про це йдеться у доповіді безпартійного Бюджетного управління конгресу (Congressional Budget Office - CBO), повідомляє Depo.ua з посиланням на Reuters.

До 2026 року медичної страховки, за даними CBO, втратять ще більше американців - 24 млн чоловік. Obamacare за час своєї дії дозволила 20 млн громадян США отримати страховку, зазначає агентство.

У той же час федеральний бюджет США при дії програми медичного страхування республіканців з 2017 по 2026 рік заощадить 337 млрд дол.

Раніше, 7 березня, Члени палати представників конгресу США від Республіканської партії представили проект реформи охорони здоров'я, яка замінить Obamacare.

Зазначимо, що реформа охорони здоров'я і захисту пацієнтів Obamacare стала одним з наймасштабніших проектів в історії США з середини 1960-х років. Реформа є ініціативою президента країни Барака Обами і до цього часу вважається головним досягненням його президентства.

Нагадаємо, 20 січня Трамп підписав указ, спрямований на згортання реформи охорони здоров'я його попередника, відомої як Obamacare.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme