"Ширка" у Полтавській міськраді опинилася на межі розпаду

Партія "Рідне місто" відкликає своїх представників з виконавчих органів влади

"Ширка" у Полтавській міськраді опинилас…

14 березня на прес-конференції лідер партії "Рідне місто" у Полтавській області Олександр Удовіченко повідомив, що відкликає представників своєї політсили з виконавчих органів влади, повідомляє Depo.Полтава з посиланням на Трибуну.

Ситуація, що склалася у міській та обласній раді, привела до того, що партія відкликає своїх представників із виконавчих органів влади, зазначив Удовіченко.

Близько місяця у Полтаві поширюються чутки про те, що заступник міського голови з питань житлово-комунального господарства (ЖКГ) Олексій Чепурко, який є представником "Рідного міста", написав заяву на звільнення.

Олександр Удовіченко назвав Олексія Чепурка найефективнішим із заступників по питанням ЖКГ, які коли-небудь були. На його думку міська рада в два наступні роки зазнає значних метаморфоз.

Крім того, він зазначив, що у міськраді партія "Батьківщина" та "Блок Петра Порошенка", які входять до складу широкої коаліції, є опонентом "Рідного міста".

Удовіченко додав, що політика чинного мера Олександра Мамая є меншим злом, ніж політика його конкурента на пост міського голови Андрія Матковського.

Нагадаємо, що восени 2015 року, після чергових виборів до місцевих органів самоврядування, у Полтавські міській раді утворилася широка коаліція депутатських фракцій, до якої увійшли партії "Рідне місто", "Совість України" та "Блок Петра Порошенка"Солідарність".

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme