Садовий збирає депутатів на позачергову сесію

Мер Львова хоче попіаритись через силовий розгін учасників блокади на Сході

Сьогодні, 14 березня, відбудеться позачергове пленарне засідання сесії Львівської міської ради.Про це у "Фейсбуці" повідомив депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич, пише Depo.Львів.

Як йдеться у повідомленні, сесія відбудеться о 17:00.

У порядку денному сесії – лише одне питання – щодо ситуації в країні у зв'язку із силовим розгоном учасників блокади на Сході країни.

Нагадаємо, громадські активісти учора ввечері провели зустріч із головою Львівської ОДА Олегом Синюткою.

Громадські активісти звернулися з вимогою звільнення затриманих осіб до 10:00 14 березня 2017 року, оприлюднення списків затриманих та постраждалих, за необхідності – допуск незалежних медиків та юристів для надання допомоги постраждалим.

Керівники громадських організацій заявили про створення штабу підтримки затриманих та необхідності використання для цього приміщення ОДА.

Окремо було висунуто вимогу щодо притягнення до відповідальності осіб, які вчинили неправомірні дії та порушення проти них кримінальних справ.

Голова ОДА та керівники правоохоронних структур взяли на себе зобов'язання проінформувати про проведену зустріч керівництво держави та керівників правоохоронних органів.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme