UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Росія просить металургійні холдинги поставляти руду в "ДНР" та "ЛНР", - росЗМІ

Уряд Росії рекомендував металургійним холдингам розглянути можливість поставок залізної руди на окуповані "ДНР" та "ЛНР" підприємства

Як інформує Depo.Донбас, про це пише російський ресурс РБК.

За інформацією сайту, у березні заступник голови російського уряду Дмитро Козак провів зустріч із представниками промислових груп. Зокрема, на неї були запрошені представники холдингів "Металоінвест" Алішера Усманова і "Северсталь" Олексія Мордашова. На зустрічі обговорювали постачання залізної руди на підприємства "ДНР" та "ЛНР".

Представники компаній висловили готовність почати постачання на підприємства найближчим часом.

Залізну руду на всі найбільші металургійні заводи регіону - Єнакіївський і Макіївський меткомбінати (входять до групи "Метінвест" Ріната Ахметова) та Алчевський меткомбінат (входить до групи ІСД, належить російським інвесторам) - поставляли підприємства холдингу "Систем Кепітал Менеджмент" Ріната Ахметова.

Як розповів аналітик української інвесткомпанії Concorde Capital Олександр Паращій, потреба Єнакіївського і Макіївського заводів (розташовані на території, підконтрольній терористам "ДНР") становить близько 2,6 млн т руди, Алчевського меткомбінату (розташований у т. зв. "ЛНР") - ще 1,6 млн т. За його інформацією, ще один споживач руди - завод "Донецьксталь" - був недозавантажений весь минулий рік і закупив усього кілька десятків тисяч тонн руди.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme