Прокуратура обшукала кабінет секретаря Житомирської міськради

Слідчі прокуратури намагаються встановити, чи причтені службові особи Житомирської міської ради до отримання хабара на суму в 20 тис. грн заступником директора одного з комунальних підприємств

Учора, 13 березня, увечері слідчі прокуратури Житомирської області розпочали обшуки у кабінеті секретаря Житомирської міської ради, щоб перевірити факт причетності службових осіб до отримання хабара на суму 20 тис. грн заступником керівника одного з комунальних підприємств. Про це повідомляєDepo.Вінниця з посиланням на Укрінформ.

"Слідчі прокуратури намагаються встановити, чи причтені службові особи Житомирської міської ради до отримання хабара на суму в 20 тис. грн заступником директора одного з комунальних підприємств", – уточнили в прес-службі відомства.

Разом з тим на сайті прокуратури повідомляють, що 13 березня близько 16:00 на території парку культури та відпочинку ім. Гагаріна у місті Житомирі слідчі прокуратури області спільно із спецпідрозділом "К" регіонального Управління СБУ затримали заступника директора комунального підприємства під час одержання ним неправомірної вигоди на суму 20 тис. грн, яку було вилучено.

"Встановлено, що заступник директора комунального підприємства однієї із міськрад області вимагав у директора товариства з обмеженою відповідальністю неправомірну вигоду, пообіцявши залучити його до виконання субпідрядних робіт на об'єктах комунальної власності, які мали проводитися за кошти міського бюджету", – йдеться у повідомленні.

Наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу та відсторонення від посади.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Житомир

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme