Порошенко відкрив дорогу для будівництва Музею Революції Гідності

Президент України Петро Порошенко підписав закон щодо заходів із вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні

Як повідомляє Depo.ua з посиланням на прес-службу глави держави, згідно з цим законом музею Революції гідності виділять земельну ділянку на Алеї Героїв Небесної Сотні (вул. Інститутська, 3) у Печерському районі Києва із земель комунальної власності.

"Відповідна ділянка надається для будівництва, експлуатації та обслуговування меморіально-музейного комплексу", йдеться в документі.

Згідно з законом, будівництво меморіально-музейного комплексу має бути здійснене у відповідності з проектом, розробленим за результатами відкритого конкурсу. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 18-20 лютого 2017 року проходили заходи, приурочені до третьої річниці розстрілу Майдану.

Нагадаємо, 16 лютого президент України Петро Порошенко назвав невідкладним виділення землі на будівництво меморіально-музейного комплексу Революції Гідності в Києві. Він також закликав створити спеціальний фонд для збору коштів на це будівництво.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme