Окупанти гатили по Станиці: обстріляли пункт пропуску та поранили одного бійця

На Луганщині російські окупанти обстріляли пункт пропуску "Станиця Луганська", а поблизу Кримського було поранено українського бійця

Про це пише Depo.Донбас з посиланням на прес-службу Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

"У результаті обстрілу позицій українських військовослужбовців поблизу села Кримське Новоайдарського району зі 120-мм і 82-мм мінометів, автоматичних і протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів, зазнав поранень український боєць", - йдеться у повідомленні.

Крім того, протягом минулої доби та після півночі російсько-окупаційні війська 14 разів порушували "режим тиші" вздовж лінії розмежування.

"Зокрема, у напрямку міста Попасна, сіл Новозванівка і Новоолександрівка шість разів відкривався вогонь зі 120-мм мінометів, автоматичних і протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї", - повідомляють у прес-службі.

Крім того, по укріпленнях сил АТО поблизу сіл Трьохізбенка і Кримське Новоайдарського району шість разів застосовувалися 120-мм міномети, гранатомети різних типів, великокаліберні кулемети та стрілецька зброя.

Повідомляється, що у напрямку Станиці Луганській противник використовував стрілецьку зброю.

"З 21:53 до 23:05 13 березня зі стрілецької зброї проводився обстріл позицій Збройних Сил України в районі КПВВ "Станиця Луганська", - йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося раніше, за минулу добу ситуація в районі проведення АТО погіршилась. Російсько – терористичні війська в другій половині дня збільшили кількість обстрілів позицій Збройних Сил України, у тому числі з використанням важкого озброєння. В результаті один військовий загинув, восьмеро - поранені.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme