На Росії визнали, що купують українські двигуни для своїх гелікоптерів

Головний директор російського держпідприємства "Ростех" Сергій Чемезов визнав, що Росія досі купує українські двигуни для цивільних і експортних гелікоптерів

Як передає Depo.Донбас, з посиланням на РИА Новости, Чемезов висловив сподівання, що Росія "наростить і власне виробництво".

У той же час Чемезов похвалився, що для потреб російської Міноборони використовують двигуни тільки російського виробництва.

"Що стосується гелікоптерів цивільного призначення і тих, що йдуть на експорт, - ми поки купуємо їх в Україні, але поступово будемо нарощувати виробництво, - сказав він.

Нагадаємо, 8 лютого у програмі "Слідство Інфо" вийшов сюжет про те, що "Укроборонпром" закуповує двигуни російського виробництва через молдовську фірму-посередника.

У сюжеті стверджувалось, що молдавська фірма "APROTEHPRO" через засновників пов'язана з братами Бабенками, які входять до близького оточення екс-нардепа "Батьківщини" Олександра Дубового.

Колишній народний депутат від ВО "Батьківщина" Олександр Дубовой та його оточення заперечують відношення до поставок двигунів ДК "Укроборонпром".

Він звернувся до ДК "Укроборонпром" з проханням надати інформацію про його причетність до поставок двигунів для військової техніки.

Державний концерн "Укроборонпром" заявив, що не має жодної інформації про причетність депутата Олександра Дубового до поставок для підприємства двигунів до БТР-80

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme