На Полтавщині обмежили рух вантажівок

Через деформації на дорогах, на Полтавщині обмежили рух вантажівок до ліквідації проблеми

На Полтавщині обмежили рух вантажівок…

З настанням весни на дорогах Полтавщини почастішали випадки деформацій – горбів та тріщин асфальту. Такі проблеми виникають внаслідок промерзання грунту, а як результат - якість дорожнього одягу суттєво знижується. Про це повідомили на сторінці у Facebook Служби автомобільних доріг у Полтавській області, пише Depo.Полтава.

У весняний період фахівці Служби автодоріг настійливо рекомендують утриматися від перевезення великих вантажів, та перевізники продовжують випускати на дороги області перевантажені фури, тим самим руйнуючи покриття.

Через ігнорування вимог щодо завантаження транспорту роботи додається і у рятувальників, яким доводиться буксирувати "беззахисні" вантажівки.

"Наразі ми проводимо ліквідацію пучин на дорогах Н-12 Суми-Полтава та Т-17-07 Мала Рублівка-Полтава. Лише за вчорашній день, за допомогою спецтехніки, наші робітники ліквідували близько 10 деформацій. Сьогодні на цих дорогах продовжується активна робота", - зазначили автодорожники.

Аби зарадити ситуації, на вказаних дорогах ввели обмеження руху для транспортних засобів загальною масою більше 3,5 тонн. Для цього встановили відповідні дорожні знаки.

Рух буде відновлено після ліквідації причин.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme