На Львівщині щомісяця контролюватимуть перевізників

У області тривають громадські слухання

На Львівщині щомісяця контролюватимуть п…

У Турківській райдержадміністрації відбулися слухання щодо здійснення пасажирських перевезень. Про це пише Depo.Львів з посиланням на прес-службу Турківської РДА.

Серед актуальних питань, що обговорювалися учасниками зустрічі: формування та встановлення тарифів на пасажирські перевезення, технічний стан транспортних засобів, дотримання водіями маршрутів руху та необхідності часткового їх коригування, введення додаткових рейсів на діючих маршрутах у вечірній час, введення нових (внутрішньорайонних) маршрутів, пасажирських перевезень пільговиків.

З своїми пропозиціями та зауваженнями до роботи перевізників виступили голови місцевих рад, представники громадськості.

"З 1 квітня голови місцевих рад щомісячно будуть підписувати акти перевізникам стосовно дотримання графіків руху", - йдеться у повідомленні.

По усіх порушених учасниками слухань питаннях було заслухано пояснення перевізників, запропоновано (з встановленням термінів) провести зустрічі з головами територій та врегулювати проблемні питання, вивчити попит на запропоновані нові внутрішньорайонні маршрути та їх рентабельність.

Насамкінець Ірина Гримак звернулася до голів місцевих рад району з ряду організаційних питань.

Зокрема, посадовець акцентувала увагу на неприпустимості спалювання сухої рослинності, необхідності проведення до Великодніх свят заходів щодо прибирання сміття, закликала більш активно використовувати можливості залучення у села коштів через мікропроекти, реалізацію програм по влаштуванню освітлення населених пунктів, водогонів, проведення заходів з енергозбереження.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme