На Львівщині продають приміщення фтизіопульмонологічної служби

Заступник голови Львівської обласної ради Володимир Гірняк наголосив, що йдеться про відкритий і публічний процес

Заступник голови Львівської обласної ради Володимир Гірняк, депутати спільно із департаментом охорони здоров'я ЛОДА, представниками мас-медіа оглянули приміщення фтизіопульмонологічної служби, які в процесі реорганізації будуть вивільнені. Про це пише Depo.Львів з посиланням на прес-службу обласної ради.

Йдеться про заклади охорони здоров'я на Лемківській, 24, Личаківській, 233 Устияновича, 14.

Усіх їх планують об'єднати в один Львівський обласний протитуберкульозний диспансер, що розташований на вул. Бой-Желенського. Тут ще півроку тому здали в експлуатацію новозбудований корпус, здатний виконувати функції реорганізованих амбулаторій.

Департаменту охорони здоров'я вивільнені приміщення у зв'язку із реорганізацією не потрібні. Тож амбулаторні відділення на вул. Лемківська, 24, Личаківська, 233 та вул. Устияновича, 14, приміщення яких належать обласній раді, мають намір продати із аукціону, а виручені кошти скерувати на розвиток медичної галузі. На які саме статті – має визначити профільний департамент.

Заступник голови Львівської обласної ради Володимир Гірняк наголосив, що йдеться про відкритий і публічний процес.

"Хто заплатить більшу ціну - той і стане власником, - зазначив Володимир Гірняк. - Якщо приміщення потрібні медицині чи іншим галузям – вони безперечно залишаються на утриманні облради. Тут ситуація інша. Тож позиція є наступна - продати ці приміщення дорого. На аукціоні. Хто більше заплатить, той і купить. А виручені кошти – скерувати на медицину для цілей, які визначить департамент охорони здоров'я. Непроведення реорганізації фтизіопульмонологічної служби – це шкідництво".

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme