UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Хмельниччині почастішали випадки проведення "грошової реформи" серед пенсіонерів

Активізувались шахраї, які людям пенсійного віку міняють гроші на "фантики"

На Хмельниччині почастішали випадки пров…

Останнім часом на території Хмельницької області почастішали випадки, коли шахраї представляються працівниками соціальних служб і під приводом проведення грошової реформи привласнюють кошти самотніх пенсіонерів, передає Depo.Хмельницький з посиланням на прес-службу поліції області.

Нещодавно жертвою шахраїв стала 73-річна пенсіонерка із Чемеровецького району. До потерпілої прийшла незнайома жінка і представилась працівником соціальної служби. Гостя повідомила, що незабаром гривня вийде з обігу і Україна перейде на іноземну валюту. На соцпрацівників, мовляв, поклали обов'язок допомогти самотнім пенсіонерам, щоб вони не втратили своїх заощаджень.

Бабуся повірила шахрайці і віддала їй усі свої заощадження. Взявши кошти, зловмисниця пообіцяла, що за декілька днів валюту перешлють поштою, після чого пішла геть.

Не дочекавшись своїх євро, бабуся поцікавилась у сільського голови, коли вже має бути та реформа і чи до всіх приходили соцпрацівники та зрозуміла, що її ошукали.

Наразі шахрайку розшукують.

Працівники поліції закликають усіх небайдужих громадян поширювати, особливо серед пенсіонерів, інформацію про найпоширеніші види шахрайств та способи, якими їм можна запобігти.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme