На фронті 93-ї бригади загострення: Бійці порівнюють Кримське з Пісками

У 93-й бригаді кажуть про значне загострення бойових дій на фронті відповідальності бригади

На фронті 93-ї бригади загострення: Бійц…

Про це йдеться у повідомлені прес-служби 93-ї бригади у "Фейсбуці", передає Depo.Дніпро.

На фронті відповідальності бригади ведуться бойові дії. Ворог активно обстрілює позиції бійців ЗСУ.

"Досвідчені бійці 93-ї окремої механізованої Харківської бригади кажуть, що такого щільного ворожого вогню не бачили жодного разу, відколи воюють в Луганській області. На думку хлопцям спадає лише асоціація з Донеччиною: активність та агресивність бойовиків нагадує їм літо 2015-го року, а Кримське тепер вони порівнюють зі славнозвісними Пісками", - йдеться у повідомлені.

Нещодавно Кримське було обстріляне з РСЗВ БМ-21 Град, 152-міліметрової артилерії, 120- та 82-міліметрових мінометів, а також протитанкових ракетних комплексів.

З артилерії калібром 152 мм були обстріляні тилові села Смолянинове та Борівське.

"Новоолександрівку ж цілодобово тримають під прицілом снайпери ворога. Від гранатометів та стрілецької зброї постійно потерпають села Валуйське й Новозванівка, періодично під вогнем мінометів опиняються позиції українських бійців поруч Катеринівки, Богуславського, Новоолексіївки, Попасної. Напруження стрімко зростає від ночі до ночі", - йдеться у повідомлені.

Нагадаємо, за минулу добу ситуація в районі проведення АТО погіршилась, російсько – терористичні війська в другій половині дня збільшили кількість обстрілів позицій Збройних Сил України, у тому числі з використанням важкого озброєння.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Дніпро

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme