Луценко: Вороненков дав добрі свідчення проти Януковича, але вони секретні

Генпрокурор Юрій Луценко заявив, що екс-депутат держдуми Денис Вороненков дав слідству у справі екс-президента віктора Януковича "цінні свідчення", які, проте, засекречені прокуратурою.

Про це він заявив на прес-конференції, повідомляє Depo.ua.

"На даний час суть свідчень та показання свідків екс-депутатів Держдуми - це таємниця слідства – ви можете послухати, які вони дадуть свідчення під час процесу. Вони ляжуть в основу доказової бази звинувачення, це добрі свідчення", - сказав Луценко.

Нагадаємо, що, сьогодні, 14 березня, адвокати Януковича відмовилися брати обвинувальний акт про його державну зраду. Однак ГПУ скерувала справу до суду.

На думку захисту президента-втікача, після отримання Генпрокуратурою України від Генпрокуратури Російської Федерації офіційного підтвердження адреси проживання Віктора Януковича та згоди сприяти у вчиненні всіх необхідних процесуальних дій, у ГПУ немає підстав застосовувати заочного досудового розслідування. Однак 12 березня заявили, що Генпрокуратура Росії повідомила українській прокуратурі неправдиву ростовську адресу проживання екс-президента Віктора Януковича. За даними ГПУ, там розташовані складські приміщення. 14 березня адвокати відповіли, що адреса справжня і їхній підзахисний живе не на складі.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme