Крадієві-вбивці з Полтави "світить" 13 років тюрми

Суд виніс вирок щодо 25-річного полтавця, який скоїв низку крадіжок та вбив співмешканця матері

Крадієві-вбивці з Полтави "світить" 13 р…

За цілу серію крадіжок, грабіж та вбивство колегія суддів Київського районного суду Полтави на 13 років позбавила волі екс-судимого 25-річного полтавця, повідомляє Depo.Полтава з посиланням на прес-службу прокуратури Полтавської області.

За словами прокурорів, вирок суду поки що не набув законної сили, оскільки обвинувачений оскаржив його до апеляційного суду.

Проникаючи до комунікаційних колодязів ПАТ "Укртелеком", з 2015 по 2016 рік підсудний здійснив більше 30 крадіжок кабелю міжнародного зв'язку, чим завдав підприємству понад 500 тис. грн збитків.

Окрім того, на одній із зупинок Полтави він відкрито заволодів гаманцем чоловіка, в якому знаходилось 700 грн. А у липні минулого року після вживання спиртного вбив співмешканця своєї матері.

Чоловіка засуджено за ст. 360 (умисне пошкодження кабельної лінії зв'язку, що спричинило тимчасове припинення зв'язку), ч. 3 ст. 185 (крадіжка, поєднана з проникненням у сховище, вчинена повторно), ч. 2 ст. 186 (грабіж, поєднаний із насильством, яке не є небезпечним для здоров'я в момент заподіяння) та ч. 1 ст. 115 (вбивство) КК України.

Також судом задоволений цивільний позов про відшкодування матеріальної шкоди, завданої злочинами публічному акціонерному товариству.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme