UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Хмельничани перемогли у Всеукраїнському конкурсі на кращі будівлі та споруди

Найкращим об'єктом громадського призначення став Хмельницький "Аквапарк"

Хмельничани перемогли у Всеукраїнському…

Відбувся конкурс Державної архітектурно-будівельної інспекції України на кращі будівлі та споруди, збудовані та введені в експлуатацію на території України у 2015 році, повідомляє Depo.Хмельницький за інформацією прес-служби облдержадміністрації.

Загалом цього року на перемогу претендували 33 проекти. Конкурс завершився визначенням переможців у 4-х номінаціях: об'єкти житлового будівництва; виробничого; інженерно-транспортної інфраструктури та об'єкти громадського призначення.

Серед фіналістів найкращих обирало журі до якого входили представники Мінрегіону, Держархбудінспекції, Академії будівництва України, Конфедерації будівельників, Національної спілки архітекторів України та інші.

Перше місце в номінації "Об'єкти громадського призначення" зайняли хмельничани з ТОВ "ХМЕЛЬНИЦЬКАРХПРОЕКТ", директор Василь Сердюков, головний архітектор проекту - Павло Мартинюк за об'єкт "Реконструкція будівлі майстерні центральної садиби, торгівельного центру, будівлі майстерні з добудовою під фізкультурно-оздоровчий комплекс з плавальними басейнами для оздоровчого плавання та ігор (аквапарк) м. Хмельницький, вул. Кам'янецька, 122".

Диплом І ступеня вручали представники Державної архітектурно-будівельної інспекції у Хмельницькій області та відділу містобудування та архітектури обласної державної адміністрації.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme