Головний популіст дня: Маркевич, який навіть у відсутності депутатів на "редуті" звинуватив владу

Номінується нардеп із "Самопомочі" Ярослав Маркевич, який пояснив відсутність депутатів на "редуті" в Кривому Торці хитрістю влади

Головний популіст дня: Маркевич, який на…

"Так і було все влаштовано, аби депутатів в цей час не було. По-перше, у нас сесія, усі поїхали до Києва. По-друге, неможливо бути весь час і всюди. Всю решту часу що Павло (Костенко), що Тарас (Пастух) постійно там перебували. Також Семен постійно там. Це "кіно" в головній ролі з Семеном нікому не подобалося у владі, тому влаштували все так, аби розігнати блокаду тоді, коли політиків не буде. Це ж логічно", - розповів він в інтерв'ю "Главкому".

Нардепи від "Самопомочі" схильні прикрашати учорашнє деблокування спогадами про події на Майдані. Якби насправді так було, то затримані особи зі зброєю зараз не гуляли на свободі, а отримали б по два місяці СІЗО. Для початку. Це перше. Друге – якщо пан Маркевич та інші соратники Садового не помітили, то події на "редуті" не вивели на вулицю маси протестувальників. Навіть попри те, що організатори блокади штучно розгойдують регіони. І, третє – точно не влада винна у тому, що нардепів від "Самопомочі" не виявилося поряд із рядовими учасниками блокади. Політики просто поїхали піаритися до Києва, де зосереджені всі ключові ЗМІ. Це ж логічно.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme