UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Джоан Роулінг розкрила назву своєї нової книги

Відома письменниця Джоан Роулінг, яка створила серію книг про Гаррі Поттера, розкрила назву новинки - кримінального роману про пригоди приватного детектива Корморан Страйк

Про це вона написала у "Твітері", передає Depo.ua.

Британська письменниця розіграла свого роду вікторину: вона запропонувала шанувальникам вгадати назву книги, розмістивши підказку про те, що в двох словах заголовка присутні дві букви "Ейч" (Н). Користувачі соцмережі довго гадали, але нарешті один з читачів вказав вірний варіант - Lethal White ("Смертельна білизна").

З приватним детективом корморанов Страйком читачі вперше зіткнулися в 2013 році в романі "Поклик зозулі" (The Cuckoo's Calling). Друга книга із серії "Шовкопряд" (The Silkworm) з'явилася в червні 2104 року, а третя - "На службі зла" - побачила світ у жовтні 2015 року. Всі твори автор випускала під псевдонімом Роберт Гелбрейт.

Джоан Роулінг створила цілу епопею з семи книг про Гаррі Поттера. Вони були випущені в період з 1997 по 2007 рік на 65 мовах світу. В цілому тираж склав понад 400 мільйонів примірників. У 2011 році була екранізована остання серія "поттеріани". Бренд "Гаррі Поттер" оцінили в сім мільярдів фунтів стерлінгів.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme