UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Землевпорядники Хмельниччини 60% адмінпослуг надали громадянам безкоштовно

За адміністративні послуги, що потребують оплати, землевпорядники Хмельниччини перерахували до бюджету понад 600 тис. гривень

Землевпорядники Хмельниччини 60% адмінпо…

На Хмельниччині 60% адміністративних послуг громадяни отримали на безоплатній основі, передає Depo.Хмельницький з посиланням на прес-службу Держгеокадастру.

З початку року спеціалісти органів земельних ресурсів Хмельницької області надали населенню 17 962 адмінпослуги. З них 10 693 (60% від загальної кількості) громадяни отримали на безоплатній основі. Інші 7 268 або 40% - на платній.

Серед безоплатних адміністративних послуг найбільша кількість - 2 266 запитів - стосувалася державної реєстрації земельної ділянки. Інші 1 442 адмінпослуги - запити на отримання довідок з державної статистичної звітності про наявність земель та розподіл їх за власниками, землекористувачами та угіддями. Також землевпорядники виготовили 1 358 витягів з технічної документації про нормативну грошову оцінку землі.

За адміністративні послуги, що потребують оплати землевпорядники Хмельниччини перерахували до бюджету майже 620 тис. гривень.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme