UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Як українська діаспора в Німеччині допомогає військовому шпиталю у Полтаві

Українські греко-католики передали третій гуманітарний вантаж для військового шпиталю за останній рік

Як українська діаспора в Німеччині допом…

До Полтавського військового шпиталю надійшла чергова гуманітарна допомога, яку зібрала українська греко-католицька громада Ганновера, пише Depo.Полтава з посиланням на Благодійний Фонд "Всесвіт".

Полтавська греко-католицька спільнота, співпрацюючи з керівництвом місцевого військового госпіталя, має три цілі. Перша - покращити матеріально-технічну базу медичного закладу. Друга - полегшити умови праці медперсоналу. І остання - покращити побутові умови військовослужбовців, які перебувають на лікуванні.

Співзасновник БФ "Всесвіт" Тарас Кондур зазначає, що така допомога для військового шпиталю - свідченням християнської віри і спільної роботи щодо перемоги добра над злом.

"Наші брати і сестри за кордоном розуміють, що допомога військовим потрібна не тільки на фронті, але й у тилу. Мені приємно бачити доброту, яку люди проявляють за тисячі кілометрів від нас. Це їхній внесок у суспільне благо України" - каже військовий капелан отець Максим Кролевський.

Також отець говорить, що у Німеччині дуже активна підтримка з боку української діаспори.

На даний момент, проходить процедура розмитненням гуманітарного вантажу. Опісля полтавські греко-католики передадуть у постійне користування для військового шпиталю функціональні ліжка, функціональні тумбочки, матраци та інші медичні засоби. Все це для Полтави передали з лікарні Святої Анни, що у Ганновері.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme