UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Вінницьку "Ниву-В" у Першу лігу поведе колишній гравець "Динамо" та збірної України

У клубі представили нового головного тренера Володимира Горілого 

Вінницьку "Ниву-В" у Першу лігу поведе к…

У вінницькій "Ниві-В" представили нового головного тренера команди. Клуб очолив відомий в минулому гравець київського "Динамо", "Дніпра" та збірної України Володимир Горілий, повідомляє прес-служба клубу, передає Depo.Вінниця.

Очільника вінницької команди представив 11 березня почесний президент клубу Василь Вовк, нагадавши завдання на сезон – вихід у Першу лігу української футбольної першості. Поставлену мету Володимир Горілий буде виконувати із попереднім тренерським штабом "Ниви-В", зокрема, із старшим тренером Юрієм Солов'єнко та його асистентами, які керували "зелено-білими" в осінній частині чемпіонату та провели тренувально-підготовчий період.

Щодо перспектив із новими підопічними, їх Володимир Горілий оцінює обережно:

"Завдання виходу у Першу лігу не знято. Поки відставання від лідерів досить велике, але будемо намагатися радувати уболівальників якістю гри, а з нею прийдуть і результати", - каже головний тренер "Ниви-В".

На тренерській роботі Володимир Горілий працює з 1999 року. Тренував "Кривбас-2", дубль дніпровського "Дніпра", юнацьку збірну України (до 20 років).

Щодо інших можливих кандидатур, почесний президент "Ниви-В" Василь Вовк розповів про перемовини щонайменше із шістьма фахівцями.

"Олександр Шовковський довго думав і відмовився після того, як брати Суркіси запропонували йому адміністративну посаду. Мовляв, він ще не готовий тренувати команду навіть другої ліги. Я пропонував посаду головного тренера відомому в минулому динамівцю Анатолію Дем'яненку, спілкувався з чудовим фахівцем Анатолієм Волобуєвим, вів перемовини з Сергієм Мізіним, Володимиром П'ятенком, Анатолієм Бузніком та іншими. Але все це позаду – нині у "Ниви-В" є головний тренер з іменем у футболі", - каже Василь Вовк.

Про фінансовий стан справ у вінницькому клубі Василь Вовк каже, що він не є стабільним.

"Це відповідає загальній ситуації в державі. Тому неправильно казати про те, команда на всі сто відсотків готова для виконання поставленого завдання – виходу в Першу лігу. Але ми продовжуємо пошук інвесторів. Переважно знаходжу платоспроможних інвесторів в Києві, які добре знають мене і довіряють. Допомагають не лише бізнесмени. Приміром, нещодавно благодійний фонд підтримки вінницького футболу отримав кошти від дочірньої структури МВС України. Ми зі свого боку беремо зобов'язання просувати проекти та ідеї наших партнерів, рекламувати їх тощо", - цитує слова президента прес-служба зелено-білих.

Нагадаємо, раніше "Нива-В" перед поновленням сезону дозаявила дев'ятьох нових футболістів. Перший офіційний матч навесні вінничани зіграють вдома – 18 березня проти ФК Балкани. Домашні поєдинки "нивівці" проводитимуть на Центральному міському стадіоні.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme