Вінничани влаштували "барбекю" з людської голови

Тіло убитого два тижні розкладалося у підвалі 

У вінницькій поліції розповіли подробиці страшного вбивства 40-річного чоловіка, тіло якого два тижні тримали у підвалі, а потім по частинам розкидали у різних районах міста. Про це із посиланням на vinnitsa.info повідомляє Depo.Вінниця.

9 березня на Старому місті знайшли руки невідомого чоловіка, замотані у пакет. Як згодом вияснили правоохоронці, це були рештки безвісти зниклого чоловіка, якого розшукували уже півроку. За даними про загиблого правоохоронці встановили, де він був востаннє та вийшли на слід вбивць.

"У листопаді загиблий відпочивав у компанії двох знайомих. Прийшов до одного в гості. Під час вживання алкоголю чоловіки почали між собою мірятися, хто з них крутіший. Адже загиблий раніше був судимий за наркотики. До слова, ногу він втратив через зловживання наркотиками", - розповідає начальник ГУ НП Вінниччини Юрій Педос. – Один з присутніх – власник СТО у Вінниці. Під час сварки, підприємець, вдарив опонента пательнею по голові. Удари були несмертельними. Після того, як побитий оклигав, з нападником вони помирилися та продовжили зловживати. Та сварка знову розгорілася. Наступні удари тією ж пательнею з рук підприємця вже були смертельними.

Вбивця разом з свідком зговорилися приховати тіло. Занесли його у підвал будинку, де сталася ця трагедія. Як розповіли поліцейським самі виконавці вбивства, тіло пролежало там два тижні. Поки розкладалося, чоловіки пиячили, а як закінчились гроші, обікрали один з будинків і накупили знову алкоголь.

"Тоді вбивця примусив свідка спуститися у підвал та наказав йому розчленувати колишнього знайомого. Сам же він нічого не робив. А от той, хто підкорився наказу, приступив до виконання. Пив біля тіла, розрізав його. Голову, аби заплутати сліди, спалили прямо у дворі на мангалі. Рештки потім розкидали по ставкам та сміттєвим бакам", - продовжує Юрій Педос.

Затримували підозрюваних того ж дня, як виявили рештки тіла жертви.

"Спочатку на вулиці виявили того, хто розчленовував тіло. Убивцю ж знайшли у нього дома, де, власне, і відбувалися ці події. Він забарикадувався. Можна ще зауважити, що ця людина доволі неприємна особа. Він навіть свій телефон віддав свідку, щоб всі докази свідчили проти нього", - підкреслив головний поліцейський області.

Після завершення всіх відповідних слідчих дій, вбивць чекає суд. Їм інкримінують навмисне вбивство. Зважаючи на зухвалість та жорстокість, затриманим можуть присудити довічне ув'язнення.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme