Вчені з'ясували, від чого залежить успішна кар'єра в сучасному світі

Виявилося, що регулярний секс позитивно впливає на кар'єрне зростання

Вчені з'ясували, від чого залежить…

Недавнє дослідження фахівців показало, що між частотою сексуальних контактів і підвищенням на роботі існує тісний зв'язок, повідомляє Depo.Полтава з посиланням на Век.

Співробітники Університету Орегона довели, що успіху на роботі домогтися простіше тим, хто отримує оргазм мінімум один раз в день. Регулярні заняття сексом, за словами фахівців, сприяють тому, що люди отримують більше задоволення від роботи, трудяться більш ретельно і швидше піднімаються кар'єрними сходами.

Експеримент допоміг з'ясувати, що у таких учасників найбільш ідеальний баланс між зайнятістю і особистим життям. У цьому науковому досвіді взяли участь 159 співробітників компаній. Всі добровольці були одружені. Протягом декількох тижнів учасники дослідження повинні були відповідати на питання вчених двічі в день.

Виявилося, що ті добровольці, які займалися сексом, відрізнялися гарним настроєм на наступний день. У той же час, їх самопочуття корелювало із рівнем задоволеності роботою.

Варто зазначити, що позитивний ефект можна було спостерігати протягом доби. За словами експертів, секс поліпшував настрій і підвищував працездатність чоловіків і жінок. Щоденний секс, як показало дослідження, в цілому надавав позитивний вплив на роботу й особисте життя добровольців.

Автори експерименту розповіли, що вони враховували чинники, які могли змінити результати, в тому числі задоволеність шлюбом і якість сну учасників.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme